Kyläyhdistyksen pihapelipäivä ja Forssan Suvi-ilta

Viime kuussa kyläyhdistys järjesti ensimmäistä kertaa koko perheen pihapelipäivän Riihivalkaman koulun kentällä. Tarjolla oli jalkapalloa, pesäpalloa, lentopalloa, mölkkyä sekä frisbeegolfia. Lisäksi koulun piha-alueelle oli tehty suunnistus ja pikkulapsille oli omia pelejä jääkiekkokaukalon sisällä.

Kaksoset Eevi ja Veea valmistautumassa pelaamaan pesäpalloa.

Päivä oli kaunis ja lämmin. Osallistujia oli mukavasti ja jokainen sai kerätä listaan tarroja pelipisteiltä, joihin oli osallistunut. Yhtenä pisteenä oli myös eväiden syönti, joita oli tarjolla kyläyhdistyksen kodalla koulun kentän laidalla. Osallistuin äitini ja isäni kanssa suunnistukseen, frisbeegolfiin ja eväiden syöntiin. Minulla tosin oli omat eväät mukana tuttipullossa.

Minä nukahdin kerättyäni kolme tarraa.

Viikon päästä pelipäivästä oli Forssan Suvi-ilta. 

”Forssan Suvi-illan historia juontaa vuoteen 1992, jolloin Forssassa ensimmäisen kerran hilppastiin maratonjuoksun merkeissä 153 juoksijan voimin. Siitä lähtien joka vuosi kesäkuussa aktiiviset liikkujat ovat kokoontuneet Suvi-iltaan juoksemaan tai pyöräilemään (välillä myös rullaluistelemaan) joko kuntoilu- tai kilpailumielessä. Lukuun ottamatta vuosia 2020-2021, jolloin koronapandemia ravisutti koko maailman ja aiheutti myös Suvi-illan peruuntumisen kaksi kertaa peräjälkeen.”

Lähde: Suvi-ilta blogi

Minä jäin isän ja isoveljen kanssa kotiin, kun äitini ja isosiskoni lähtivät kyläyhdistyksen nimissä talkoisiin Suvi-iltaan. Kyläyhdistys otti tänä vuonna ensimmäistä kertaa hoidettavakseen juomapisteen Tammelan S-marketilla. Keli oli huono, mutta tunnelma kuulemma sitäkin parempi! Ensi vuonna äitini aikoo juosta kympin ja minä pääsen kannustamaan.

Suvi-illan talkooporukassa kyläyhdistyksen puolesta Seija, Leena, Sirkka, Aili, Merja, Minna, Linnea sekä äitini Mona ja isosiskoni Vilja.
Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.