”Mitä Riihivalkamassa ei ole, ei tarvita. Ja jos tarvitaan, niin se järjestetään”

Niin koitti suuri päivä, kun minä, Eino-poika, täytin yhden kokonaisen vuoden. Vuosi on mennyt nopeasti ja kaikkea jännää on tapahtunut ja tapahtumassa. Myös itse merkkipäiväni sujui positiivisesti jännittävissä, mutta rennoissa tunnelmissa. Aurinko paistoi ja iso osa päivästä meni ulkoillessa.

Minä, Eino-poika, äitini kanssa iloisina ulkoilemassa syntymäpäivänäni.

Ehkä yksi kesän kohokohtia tulee olemaan meillä järjestettävä Kotieläinpäivä, jonka Facebook-tapahtumasivun äitini julkaisi edellisviikolla. Sattumalta myös juuri silloin, päivää ennen syntymäpäivääni, paikallislehdestä otettiin yhteyttä äitiini tähän blogiin liittyen. Blogimme oltiin noteerattu ja meitä haluttiin haastatella. Äitini antoi haastattelun syntymäpäivääni edeltävänä päivänä puhelimitse. Seuraavana päivänä eli minun 1-vuotissyntymäpäivänäni Forssan Lehden valokuvaaja tuli ottamaan juttuun kuvia, joten ensimmäinen syntymäpäiväni kului osittain kuvauksissa sekä sisällä että ulkona. Forssan Lehden tilaajat pääsevät lukemaan jutun tästä.

Minä, Eino-poika ja äitini yhdessä kuvattavana Forssan Lehden juttua varten Ulla-ponin kanssa.

Lehtijutun tarkoituksena oli kertoa elämästämme Riihivalkamassa. Elämä Riihivalkamassa on ihanaa. Asia on, kuten äitini lehtijutussa totesikin: ”Mitä Riihivalkamassa ei ole, sitä ei tarvita. Ja jos tarvitaan, niin se järjestetään.”

Kuvausten jälkeen lähdimme naapuriin, josta lenkkeilimme yhdessä ystäväni kanssa Riihivalkaman koululle ja takaisin. Yksi ehdottomasti Riihivalkaman parhaita puolia onkin hyvät lenkkeilymaastot ja -maisemat. Ja tietysti lenkkiseura!

Minä, Eino-poika, lenkillä syntymäpäivänäni yhdessä ystävieni kanssa aurinkoisessa säässä.

Varsinaisia 1-vuotissynttärijuhlia vietimme pienellä porukalla pitkäperjantain jälkeisenä lauantaina. Sain lahjaksi mm. ratsastushanskat. Ne tulevatkin tarpeeseen, kun pääsen ratsastamaan sisarusteni kanssa Ulla-ponilla.

Minä, 1-vuotias Eino-poika!

Ilmat lämpenevät ja kesä on kohta täällä! Ellet vielä seuraa kyläyhdistyksen somekanavia, niin ota seurantaan Riihivalkaman koulualueen kylät ry Facebookissa ja Instagramissa, tässä linkit:

Kyläyhdistyksen Facebook
Kyläyhdistyksen Instagram

Kyläyhdistyksen järjestämä Kotieläinpäivä Riihivalkamassa-tapahtumasivu, johon päivitetään lisätietoa tapahtumasta!

Mukavaa kevättä!

Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.