MLL Tammelan paikallisyhdistys

MLL Tammelan paikallisyhdistys

Mikäli Riihivalkaman koulualueen kyliltä haluaa ns. viralliseen perhekahvilaan, on suunnattava Tammelan keskustaan. Siellä Mannerheimin lastensuojeluliiton Tammelan paikallisyhdistys pitää vapaaehtoisvoimin perhekahvilaa perjantaisin klo 9.30-12.00 Manttaalilla. 

Minä, Eino-poika, perhekahvilassa aamupalalla perjantaina 17.3.2023.

Kävimme siis perjantaina ensimmäistä kertaa Manttaalin perhekahvilassa ja tällä kertaa kyseessä ei ollutkaan aivan tavallinen perhekahvilakerta. Perhekahvilaan oli pyydetty vieraaksi Forssan seudun perhetukiterveydenhoitaja Miia Juote, jolle kahvilassa kävijät saivat esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä liittyen esim. lasten ruokailu- tai unirytmiin liittyen. Perhekahvilassa taisi myös tulla kävijämääräennätys, sillä kahvilassa oli jopa 20 perhettä. Tunnelma oli mukava ja rento. Kuten joka perjantai, perhekahvilassa oli tarjolla myös aamupalaa hintaan 2€/perhe.

Minä, Eino-poika, keskustelemassa Forssan seudun perhetukiterveydenhoitaja Miia Juotteen kanssa mm. uni- ja ruokarytmistäni.

MLL Tammelan paikallisyhdistys on toiminut jo yli 90 vuoden ajan. Yhdistyksen tärkein tehtävä on pitää perhekahvilaa sekä järjestää erilaisia tapahtumia edistääkseen lapsiperheiden hyvinvointia.

”Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia sekä vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Lapset saavat perhekahvilassa seuraa ja mukavaa tekemistä.”

Lähde: MLL Tammelan paikallisyhdistys kotisivut

Minä, Eino-poika leikkimässä muiden lasten kanssa perhekahvilassa Manttaalilla.

MLL Tammelan paikallisyhdistys järjestää nyt keväällä myös mm. Vauvahierontakurssit ja suunnitteilla on hyvinvointiteemaiset päivät äideille ja isille. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Tiina Ryhtä Riihivalkamasta, joka kuuluu äitini kanssa myös kyläyhdistyksemme aktiiveihin.

MLL Tammelan paikallisyhdistyksen kevätkokous on tiistaina 18.4.2023 Klo 17 Tammelan kunnantalolla kunnanhallituksen huoneessa, 2. kerroksessa. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. 

Kannattaa ottaa seurantaan MLL Tammelan paikallisyhdistyksen Facebook– ja Instagram-tili, mikäli haluat pysyä ajantasalla lapsiperheille suunnatuista tapahtumista Tammelassa. 

Mukavaa kevättä!

Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.