Riihivalkaman sijainti ja palvelut

Kävin taannoin 2kk neuvolassa, olen kasvanut syntymäni jälkeen hurjasti. Tammelassa on kaksi neuvolantätiä, Anna-Mari Markula ja Liisa Heinonen. Äitini on erittäin tyytyväinen, että meillä on ollut sama neuvolantäti jo 8 vuotta, siitä asti kun äitini alkoi odottamaan isoveljeäni Väinöä. Myös neuvolalääkäri Satu Teikari on ollut perheemme neuvolalääkäri yhtä kauan.

Minä, Eino-poika 2kk neuvolassa neuvolalääkäri Satu Teikarin ja neuvolantäti Anna-Mari Markulan tarkasteltavana.
Minä, Eino-poika 2kk neuvolassa neuvolalääkäri Satu Teikarin ja neuvolantäti Anna-Mari Markulan tarkasteltavana.

Kaupat, terveysasema ja sairaala ovat noin vartin ajomatkan päässä meiltä kotoa. Meidän kotoa on vain muutaman minuutin ajomatka melko uuteen päiväkotiin ja sen yhteydessä olevaan Riihivalkaman kouluun. Pyhäjärven ranta ja Patasaaren laavu ja veneidenlaskupaikka ovat myös kävelymatkan päässä.

Patasaaren laavulle ja veneidenlaskupaikalle on minun kotoani lyhyt matka ja kunhan hiukan kasvan, niin lähdemme yhdessä perheeni kanssa Patasaareen uimaan ja grillaamaan.

Kylälläkin on myös monia yrityksiä, muun muassa leipomo Manskun kakku, Saaren autokorjaamo ja ratsastuskoulu Similän ratsutila. Niistä oma kirjoituksensa, kunhan olen päässyt tutustumaan niihin itse. Kuten myös pienen ajomatkan päässä olevista Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoista.

Minä naapurin Tiinan kanssa juhannusruusuja ihastelemassa.

Hyvää juhannusta 2022!

Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.