Tervetuloa Tammelan kylille!

Härkätien kierros Linnasta – linnaan 18.-19.8.2018

Ryhmäretken lumoa kylien Härkätiellä

Koe kanssamme yli tuhannen vuoden tarina tiestä, jota kulkivat kauppiaat, sotilaat, talonpojat ja kuninkaat matkatessaan Turusta Hämeenlinnaan tai toisinpäin. Muinoin Ruotsi ja Venäjä vuorollaan hallitsivat rautaisella otteella esi-isiämme. Reitin varrella näet eri uskontojen ja sotiemme muistomerkkejä, kartanoita ja torppia, museoita, kulttuurikohteita ja taidetta, Varsinais-Suomen vilja-aitat ja Hämeen jylhine metsineen ja järvineen.

Vaiherikas retki saavuttaa puolimatkassa Tammelan Kirppiskierroksen Hämeen vanhimpiin kuuluvissa Portaan ja Letkun kylissä. Yöpyminen Liesjärven kylässä Eräkeskuksen tiloissa tai teltoissa, oman valinnan mukaan, siellä vietetään myös elokuun yön keskiaikainen illallisjuhla.

Pyhänä matka jatkuu maalikylien markkinapaikoille. Illansuussa matkaajat kohtaavat vielä Hakkapeliittapatsaan juurella, tutustuen keskiaikaiseen harmaakivikirkkoon ja tammelalaisiin kirkonmäellä.

Tule ja koe Härkätien lähiseudun jännittävä menneisyys loistavien oppaiden tarinoimana! Taide yllättää ja draama riipaisee kun nykyisyys ja historia muuttuvat kokemuksiksi kiehtovan matkan aikana.

Pakkaa laukkuun seikkailunhalua ja yöpymisvarustus ja lähde mukaan 18.8. klo 10.00 Turun Ortodoksikirkon pysäkiltä tai Hämeenlinnan linja-autoaseman tilauslaiturilta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 6.8.2018 mennessä
sähköpostiosoitteisiin sirpa.rauhala52@gmail.com, ensi.kulta@gmail.com
puhelimitse 0500 108 248 ja 044 484 8147.

Sitovan ilmoittautumisen voit tehdä maksamalla osallistumismaksun 150€ Tammelan kylät ry: FI94 5025 1620 0232 16
Muista merkitä viestikenttään omat yhteystietosi!

Retken järjestää Tammelan kylät ry ja Yhteistyöstä elinvoimaa – Tammelan kumppanihanke,
sekä Tammelan Kulttuuripalvelut, Härkätien Teatteri, Härkätie-yhdistys, Taideryhmä Kuvankantajat

 

Jaa tämä sivu: