Avoimet Kylät -tapahtuma ja kyläpassi

Tammelan kyläpassikampanja käynnistyy!

Heli Hätönen (vas.) Letkun Puodista ojentamassa lahjakorttia Aila Viljaselle.

Kampanjan tarkoituksena on kannustaa paikallisia, kesäasukkaita ja matkailijoita tutustumaan Tammelan kyliin. Kesäkisan ohessa tulevat tammelalaiset maisemat ja palvelut tutuiksi ja tie tänne löytyy toistekin.

Tänä kesänä leimoja lyödään passeihin 17 eri kohteessa käsittäen kylätoreja, puoteja ja kahviloita sekä kyläjuhlia ja kesäteattereita. Jo kuudella leimalla pääsee osallistumaan 200 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortin voittaja voi käyttää vapaasti valitsemaansa Tammelan kylien tuotteisiin tai palveluihin.

Kampanja järjestetään nyt toisen kerran. Viime vuotisen kisan  voittaja arvottiin toukokuussa, arpa suosi forssalaista Aila Viljasta, joka valitsi Letkun Puodin lahjakortin kohteeksi.

Kyläpassikampanja on voimassa 1.6. – 31.8.2018. Voittaja julkaistaan tänä vuonna Mikaelin tapahtumassa syyskuun lopussa. Passeja saa Tammelan kunnantalon infosta ja tapahtumapaikoilta sekä Tammelan R-kioskilta. Passeja on jaossa rajoitetusti, vain 400 kpl.

Alkavan kampanjan vauhdittamiseksi jaetaan BONUS-leimoja tulevan viikonlopun Avoimet Kylät -tapahtumissa 9.6. Tammelassa:

Ota kyläpassi käyttöön ja lähde kiertämään kohteita!

Avoimet Kylät -tapahtuman valtakunnalliset sivut

Tammelan kyläpassi 2018, sivu 1
Tammelan kyläpassi 2018, sivu 2
Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.