Tammelassa Tapahtuu 2017 kansikuva

Tammelassa Tapahtuu 2018 -julkaisun toteuttamisesta vastaa tänä vuonna Tammelan Yrittäjät ry yhteistyössä Tammelan Kylät ry:n ja Tammelan Kunnan kanssa. Tammelassa tapahtuu julkaisu toimitetaan kaikkiin kunnan kotitalouksiin mukaan lukien kesäasunnot. Aika ilmoittaa vuoden 2018 tapahtumat on nyt, vain ilmoittamalla tapahtumasi 9.3.2018 mennessä voimme taata näkyvyyden julkaisussa.

Rivilistaus tapahtumista on järjestäjille ilmainen. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan maksullista lisänäkyvyyttä julkaisussa, onnistuu sekin helposti nettilomakkeen kautta.

Ilmoita tapahtumatietosi kätevästi nettilomakkeella joka löytyy täältä: http://bit.ly/tapahtumat2018

Yritykset

Lisätietoja antaa Tammelan Yrittäjät ry:n asiamies Outi Saaristo: asiamies@tammelanyrittajat.fi, puh. 044 928 6062.

Yhdistykset ym. kylätoimijat

Lisätietoja antaa Tammelan Kylät ry:n sihteeri Eija Laine: info@kodinpaikka.fi, puh. 050 917 2454.

Rivi-ilmoitus on ilmainen. Mikäli kaipaat tapahtumallesi lisänäkyvyyttä, ovat hinnat yhdistyksille ja muille voittoa tavoittelemattomille toimijoille erittäin edulliset. Tammelan Kylät ry maksaa suurimman osan kustannuksista ml. taiton. Sinun tarvitsee vain toimittaa haluamasi ilmoitusmateriaali (kuvat ja teksti) Eijalle, me hoidamme loput!

Hinnasto

1/4 sivu: 20,00€
1/2 sivu: 30,00€
1/1 sivu: 50,00€

Rivi-ilmoitus, esimerkkejä
Tapahtumanosto, esimerkkejä
Mainos, esimerkkejä

Tietoa julkaisusta

Julkaisun painomäärä tulee olemaan arviolta 6000 kpl, lisäpainoksia teetetään tarvittaessa. Julkaisu toimitetaan kaikkiin kunnan kotitalouksiin mukaan lukien kesäasunnot. Kesäasuntojen omistajille julkaisu toimitetaan heidän kotiosoitteeseensa Tammelan ulkopuolelle. Julkaisua on myös saatavilla eri tapahtumissa ja mm. kunnantalolla.

Vuonna 2018 julkaisusta teetetään lisäksi nettilehti joka mahdollistaa mm. linkkien ym. nettipohjaisen lisäaineiston ja sitä kautta tuo merkittävästi lisänäkyvyyttä ilmoittajalle verrattuna perinteiseen, ainoastaan painettuna tai PDF muodossa olevaan julkaisuun.

Vuoden 2017 Tammelassa Tapahtuu julkaisuun voit tutustua Tammelan kunnan nettisivuilla tästä klikkaamalla (PDF).

Jaa tämä sivu:

One Comment

  1. Pingback: Ilmoita tapahtumatietosi Tammelassa tapahtuu 2018 julkaisuun nyt! – Tammelan kunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.