Kyläyhdistyksen uudet tuulet

Kuluneen parin kuukauden sisällä on tapahtunut  mullistavia asioita; minä, Eino-poika täytin puoli vuotta ja osallistuin elämäni ensimmäiseen kyläyhdistyksen kokoukseen. Jos siis hallituksen kokouksia ei lasketa. Lisäksi tapasin tulevan uuden ystäväni, joka syntyi naapuriin syyskuun lopulla. Uusi ystäväni on vielä kovin pieni ja rauhallinen, mutta odottakaahan puoli vuotta; silloin minä olen vuoden vanha ja hän puoli vuotta. Eiköhän siinä ole kaikki kaaoksen ainekset!

Syyskokouksessa tapasin jälleen viime vuodet kyläyhdistyksen puheenjohtajana toimineen Minnan sekä muut hallituksen jäsenet. Kokous oli hauska kokemus ja olin todistamassa, kun kyläyhdistys koki jälleen muutamia uudistuksia.

Minä, Eino-poika, yhdessä isosiskoni Viljan ja kyläyhdistyksen Minnan kanssa jumppaamassa kokouksen jälkeen.

Ensinnäkin, kyläyhdistys valitsi uuden puheenjohtajan. Kyläyhdistyksen vetovastuu siirtyikin minulle erittäin tutulle henkilölle eli äidilleni Mona Moisanderille. Saatan olla väärässä, mutta luulen, että äitini on kyläyhdistyksen nuorin puheenjohtaja koko yhdistyksen yli 40-vuotisen historian aikana.

Kyläyhdistys ei siis ole vain mikään ”vanhojen pierujen juttu”, vaan uudistuva, lapsiystävällinen ja kyläläisten tarpeisiin vastaava organisaatio. Kokouksiin otetaan ilolla vastaan uudet tulokkaat ja ideat, joiden pohjalta kyläyhdistys suunnittelee toimintaansa.

Kokouksessa käytiin läpi ensi vuoden toimintasuunnitelmaa, jossa onkin monipuolisesti koko perheen tapahtumia. Lisäksi kyläyhdistys otti jälleen askeleen kehityksen tiellä, kun yhdessä päätimme luoda kyläyhdistykselle oman Instagram-tilin.

Minä, Eino-poika, tutkimassa ensi vuoden toimintasuunnitelmaa.

Syyskokous pidettiin tuttuun tapaan Ullan kotona, jossa saimme nauttia jälleen Ullan leipomasta pullasta sekä muista herkullisista leipomuksista. Tosin minä, Eino-poika, toin vielä tällä kertaa mukanani omat eväät eli maitopullon ja sosetta.

Minä, Eino-poika, kyläyhdistyksen Seijan kanssa maitotauolla.

Kokouksen jälkeen meihin otettiin yhteyttä ja saimme uuden kyläaktiivin, joka puuhastelee avantouintien järjestelyssä Eerikkilässä Riihivalkaman naisille kerran viikossa. Edempänä ohjeet, kuinka pääset mukaan Avanto-naiset Whatsapp-ryhmään.

Kylällä asuu nyt myös tiettävästi ainakin kolme vauvaa, joten kyläyhdistys elvyttää jälleen Riihivalkaman äidit ja isät-Whatsapp-ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on yhdistää lapsiperheitä ja mahdollistaa tutustuminen oman kylän asukkaisiin yhteisten vaunulenkkien, kahvittelujen ja lasten leikkitreffien muodossa.
Mikäli haluat mukaan edellä mainittuihin Whatsapp-ryhmiin, kannattaa laittaa viesti numeroon: 045 235 9499/Mona. Kaikki halukkaat lisätään ryhmään.
Perheiden tutustumista toisiinsa tukee myös kylän päiväkoti-ikäisille lapsille ja heidän sisaruksilleen suunnattu, kaikille avoin ja maksuton salivuoro Riihivalkaman koulun liikuntasalissa lauantai-iltapäivisin. Kannattaa seurata kyläyhdistyksen Facebookia ja nyt myös Instagramia.

Eikä siinä vielä kaikki; Kyläyhdistys loi myös uuden kyläaktiivin pyynnöstä ”Riihivalkaman kyläläiset”-Whatsapp-ryhmän, johon kaikki Riihivalkamassa asuvat ovat tervetulleita. Mukaan pääsee myös em. ohjeiden mukaisesti.

Ottakaa siis seurantaan kyläyhdistyksen uunituore Instagram-tili tästä!

Ensi kuussa onkin jo joulu. En vielä tiedä siitä mitään, mutta odotan innolla. Kannattaa myös merkitä kalenteriin torstai 1.joulukuuta; silloin vietetään taas perinteisiä pikkujouluja kodalla klo 18 alkaen. Tässä linkki tapahtumaan. Nähdään siellä!

Mukavaa joulunodotusta!

Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.