Sinä Tammelalainen yrittäjä, kerro palveluistasi!

Sinä Tammelalainen yrittäjä, kerro palveluistasi!

Tiesitkö, että Tammelan Kylät ry:n Lähipalvelut -listauksessa voit kertoa yrityksestäsi ja tarjoamistasi palveluistasi aivan ilmaiseksi, ilman velvoitteita? Pelkästään Elokuussa 2018 Tammelan kylät ry:n digitaalisen median kanavat näkyivät netissä yli 70,000 kertaa. Kodinpaikka.fi sivustomme tavoitti lähes 2000 eri kävijää. Tavoitamme Tammelasta ja paikallisista palveluista kiinnostuneita henkilöitä laajasti myös sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube).

Mikäli et ole vielä mukana, käytä seuraava kahvitauko siihen että lisäät itsesi mukaan! Tietojen lisääminen ei vie kuin hetken ja onnistuu älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai vaikkapa jääkaapillasi, jos siinä on nettiselain 😉

Lisää lähipalvelu klikkaamalla tästä

Hyödyt yrityksellesi

  1. Lisää näkyvyyttä palveluillesi: Tammelan Kylät ry:n uuden kodinpaikka.fi sivuston tavoitteena on nimenomaan tuoda mm. lähipalvelujen tarjonta kätevästi niin vakituisten asukkaiden, uusien ja tulevian asukkaiden kuin kesäasukkaidenkin tietoon.
  2. Välittömästi näkyvyyttä somessa: Kerromme palvelustasi seuraajillemme niin Facebookissa kuin Twitterissäkin.
  3. Edistät Tammelan vetovoimaa ja asukashankintaa: Tahdomme kertoa koko maailmalla, mitä kaikkea mahtavaa Tammelasta löytyy ja miksi täällä kannattaa asua ja yrittää!

Psst. Järjestätkö myös tapahtumia Tammelassa? Tsekkaa silloin myös tämä: Tapahtumasi näkyviin kodinpaikka.fi sivulle!

Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.