osteopaatti Mika Karppinen

Osteopaattista hoitoa kehon erilaisiin jännityksiin ja kolotuksiin Kaukjärvellä.

Olen osteopaatti ja koulutettu hieroja Mika Karppinen, pidän vastaanottoa vanhassa maalaistalossa Kaukjärvellä kauniiden peltomaisemien keskellä.

Osteopatia on manuaalista eli käsin tehtävää kehon kokonaisvaltaista hoitoa, jossa pyritään löytämään ongelman syy oireiden takana ja vaikuttamaan siihen. Yleisimpiä osteopaatin hoitamia vaivoja ovat niska- ja hartiaseudun kiputilat, päänsärky, alaselkävaivat sekä erilaiset nivelkivut ja rasitusvammat. Kehon fysiologisiin vaivoihin sekä esimerkiksi stressiin ja unettomuuteen voidaan osteopatialla vaikuttaa tuki- ja liikuntaelimistön kautta. Toki hoitoon voi tulla myös rentoutumaan ja ennaltaehkäisemään vaivojen syntyä.

Hoitotekniikoina osteopaatit käyttävät pehmeää venyttelyä, rytmistä liikettä, nivelten ja nikamien mobilisointia sekä erilaisia pehmytkudostekniikoita. Hoito on miellyttävää, turvallista ja tehokasta. Hoitotapa valitaan asiakkaan ja oireen mukaan ja on aina yksilöllinen. Niinpä osteopaattinen hoito sopii kaikille ihan pikkuvauvoista ikäihmisiin.

Vastaanotto on avoinna noin joka toinen viikko loppuviikosta (to-pe-la). Lisätietoja sekä ajanvaraus kätevästi nettisivuiltani (teknokeho.fi), toki yhteyttä voi ottaa myös viestillä tai puhelimitse.

Tervetuloa hoitoon!

terveisin
osteopaatti Mika

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: Mika Karppinen
Puhelin: 045 2750 399
Sähköposti: mika@teknokeho.fi
Internet: http://www.teknokeho.fi
Facebook: https://www.facebook.com/teknokeho
Osoite: Kaukjärventie 493, 30100 Tammela, Suomi

Kohde sijaitsee Tammelan kunnan kylässä Kaukjärvi. Tutustu kyläalueisiin täällä.


Kuvia

Jaa tämä sivu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.