Ajankohtaista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Nää naiset on niin huippu ihania. Roskien kerääminen ojanpohjilta on paljon mukavampaa kun syö välillä mansikkabritakakkua bussipysäkillä. Siivousurakka tältä keväältä suoritettu. Kiitos ihanat naiset, ootte parhaita!

Nää naiset on niin huippu ihania. Roskien kerääminen ojanpohjilta on paljon mukavampaa kun syö välillä mansikkabritakakkua bussipysäkillä. Siivousurakka tältä keväältä suoritettu. Kiitos ihanat naiset, ootte parhaita! ... Lue lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa Nää naiset on niin...

Nimenomaan,Kyllä roskat saivat kyytii ja ihana leipuri taikoi viel tuon kakun.Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki jokaisel teist ihan oikeest.💖🏆(Myöhäsynyne huomioija)

Minnan kanssa ollaan nyt tallustettu Kassimäestä Riihivalkaman koululle. Vielä olis muutama mäennyppylä jäljellä Pirttiniemen risteykseen asti. vähän jo kävin sielä nuuskimassa Pipsan kanssa roskien määrää päästiin puoleen väliin Hirvimerkille asti, kun toi seuraaminen on jäänyt unholaan täälä kerrostalossa asuessa. Ullakin jo oli muutaman nyssykän keräilyt entiseltä kaupalta Kolmannenmäkeen päin .Kiitos! ... Lue lisääNäytä vähemmän

Jos tienpientareelle haluat mennä, auttaisit meitä suuresti. Aloitimme keväisen jumppamme Häiviän risteyksestä Forssaan päin, tänään jumpataan Kassimäki ja lauantaina aloitetaan klo 10.00 Riihivalkaman koululta. Päivänsaalis(roskasäkit) voi jättää linja-autopysäkeille tai sitten metsäteidenristeyksiin suljettuna, kuitenkin niin ettei maatalouskoneet vie mennessään. Ilmoittakaa minulle 0505712212 jos innostutte uhraamaan kallisarvoista aikaanne hyvään tarkoitukseen. Destia kerää pussukat sitten. Keräysaika 20.5.asti.

Jos tienpientareelle haluat mennä, auttaisit meitä suuresti. Aloitimme keväisen jumppamme Häiviän risteyksestä Forssaan päin, tänään jumpataan Kassimäki ja lauantaina aloitetaan klo 10.00 Riihivalkaman koululta. Päivänsaalis(roskasäkit) voi jättää linja-autopysäkeille tai sitten metsäteidenristeyksiin suljettuna, kuitenkin niin ettei maatalouskoneet vie mennessään. Ilmoittakaa minulle 0505712212 jos innostutte uhraamaan kallisarvoista aikaanne hyvään tarkoitukseen. Destia kerää pussukat sitten. Keräysaika 20.5.asti. ... Lue lisääNäytä vähemmän

Lataa lisää...

Tietoa kylistä

Häiviän, Kallion, Pappilan, Riihivalkaman, Sukulan sekä Talpian kylillä on yhteinen kyläyhdistys, Riihivalkaman koulualueen kylät ry.

Kyliämme on vaikeata kuvata vain muutamalla lauseella, sillä kukin kylä on oman näköisensä. Kylissä yhdistyvät vanhat perinteet, erityiset kädentaidot sekä uudet rohkeat ajattelutavat. Hyvä sijainti yhdistää maalaiskylät ympäröivään maailmaan. Lapset ovat täällä tärkeässä roolissa. Pienimmät kohtaavat Tammitarhan päiväkodissa, alakoululaiset Riihivalkaman koululla. Koulun lähiliikuntapaikka ja liikuntasali sekä ympäröivä luonto tarjoavat hyvät puitteet liikuntaan. Valkeaniemen Pirtin tanssit houkuttelevat sunnuntaisin paljon tanssijoita.

Riihivalkama Instagramissa

#Repost @esy.jokioinen • • • • • Ensi su #Repost @esy.jokioinen
• • • • •
Ensi sunnuntaina 9.6. Riihivalkamassa vietetään kotieläinpäivää! Paljon erilaisia eläimiä ja kivaa tekemistä. Jesy järjestää lapsille ongintaa sekä myy kannatustuotteita. 🎣 Osoite Ihamäentie 60, Tammela.
.
#jokioistenesy #eläinsuojelu #kotieläinpäivä #riihivalkama #tammela #onginta
• • • • •
#kylienkuvat #visittammela

Tägää #kylienkuvat + #riihivalkama, #kallionkylä, #pappilankylä ja kuvasi näkyy kohta täällä (max. 1 tunnin viive)

Sijainti kartalla

Palvelut, yhteisöt ja muu toiminta

Alueella on mm. Valkeaniemen Pirtti, kota koulun pihassa, urheiluhalli, uimaranta ym.

Tarinoita Riihivalkaman alueelta

Tontit ja asunnot

Alueella myynnissä ja/tai vuokrattavina olevia tontteja, asuntoja ym. kohteita.