Ajankohtaista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kodan ympäristöä siivottu, puita ja pensaita istutettu, kodan penkit hiottu ja vahattu, lisäksi kota maalattu ulkopuolelta. Kiitos Tammelan Kylät ry avusta.

Kodan ympäristöä siivottu, puita ja pensaita istutettu, kodan penkit hiottu ja vahattu, lisäksi kota maalattu ulkopuolelta. Kiitos Tammelan Kylät ry avusta. ... Lue lisääNäytä vähemmän

Ilma suosii kotieläinpäivää. Tervetuloa, ollaan avoinna klo 15 asti.

Ilma suosii kotieläinpäivää. Tervetuloa, ollaan avoinna klo 15 asti. ... Lue lisääNäytä vähemmän

Jälleen saapui kevät ja olemme jo vuosia siivonneet kakkostien varren Häiviäntien risteyksestä Pirttiniementien risteykseen.
Viikoilla 19 ja 20 urakoidaan jälleen.
Jätesäkkejä saat kodalta.
HYVÄ VINKKI on koota ensin vuoden aikana kertyneihin muovipusseihin tai eläintenruokasäkkeihin ja siitä sitten jätesäkkiin. Säkit jätetään linja-autopysäkeille suljettuna, Destia korjaa ne sitten pois.
Turvaliivit päälle, käteen roskapiikki ja reppuun juomaa ja eväät. Matkaevääksi iloinen mieli. Lisätietoja Minna Kivistö ja Marjo Kanerva p.0505712212.
... Lue lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Eilen päästiin koulun risteykseen asti.

Roska ja Ryönä kakkostiellä. Siistiä tulee!

Lataa lisää...

Tietoa kylistä

Häiviän, Kallion, Pappilan, Riihivalkaman, Sukulan sekä Talpian kylillä on yhteinen kyläyhdistys, Riihivalkaman koulualueen kylät ry.

Kyliämme on vaikeata kuvata vain muutamalla lauseella, sillä kukin kylä on oman näköisensä. Kylissä yhdistyvät vanhat perinteet, erityiset kädentaidot sekä uudet rohkeat ajattelutavat. Hyvä sijainti yhdistää maalaiskylät ympäröivään maailmaan. Lapset ovat täällä tärkeässä roolissa. Pienimmät kohtaavat Tammitarhan päiväkodissa, alakoululaiset Riihivalkaman koululla. Koulun lähiliikuntapaikka ja liikuntasali sekä ympäröivä luonto tarjoavat hyvät puitteet liikuntaan. Valkeaniemen Pirtin tanssit houkuttelevat sunnuntaisin paljon tanssijoita.

Riihivalkama Instagramissa

Tägää #kylienkuvat + #riihivalkama, #kallionkylä, #pappilankylä ja kuvasi näkyy kohta täällä (max. 1 tunnin viive)

Sijainti kartalla

Palvelut, yhteisöt ja muu toiminta

Alueella on mm. Valkeaniemen Pirtti, kota koulun pihassa, urheiluhalli, uimaranta ym.

Tarinoita Riihivalkaman alueelta

Tontit ja asunnot

Alueella myynnissä ja/tai vuokrattavina olevia tontteja, asuntoja ym. kohteita.

Jaa tämä sivu: